Az Artisjusnál folytatja Kitzinger Dávid

Az Artisjus Hangfelvétel-engedélyezési Osztályának új vezetője Kitzinger Dávid lesz 2011. április 4-től.

 
 
fotó: Csepeli Eszter
 
Kitzinger Dávid személyében online tartalomfejlesztési szakértő csatlakozott az Artisjushoz. A szakember korábban az informatikai tárca tartalomfejlesztési főtanácsadója volt, részt vett a kulturális kormányzati stratégia kialakításában, a Neumann Kft. ügyvezetőjeként meghatározó tartalomfejlesztési programokat valósított meg, legutóbb üzleti, tartalomfejlesztési tanácsadással foglalkozott.
 
Feladata az Artisjusnál – a zeneszerzők és szövegírók megbízásából – az internetes és egyéb új média műfelhasználások, a CD- és DVD-kiadások jogosítása, illetve az üres hordozó díjak területének irányítása.
 
A szerzői egyesület stratégiai célkitűzése, hogy a zeneipar gyorsan változó technológiai, piaci környezetéhez alkalmazkodó és fenntartható piaci modelleket támogató jogdíjrendszert alakítson ki. Kitzinger Dávid csatlakozását fontos lépés tekintik e cél megvalósítása felé.
 
A szerzők szívből köszönik a most nyugdíjba vonuló dr. Sajó Zsuzsanna kiváló szakmai munkáját, amit ezen a mozgalmas, stratégiai jelentőségű területen végzett az utóbbi két évtizedben. Az alkotók jövedelmének komoly részét tette ki az irányítása alatt dolgozó osztály által érvényesített jogdíj.
 
(Artisjus sajtóközlemény)
 
Címkék: artisjus karrier közös jogkezelés

A bejegyzés trackback címe:

https://eszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr52797864

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.