Az ESZERINT blogról

A Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület és a Magyar Szerzői Jogi Fórum Egyesület 2006. szeptemberében indította útjára havi elektronikus hírfigyelőjét, E.SZER.INT címmel. Az E.SZER.INT célja, hogy az elektronikus kereskedelem és a szerzői jog területéről, valamint az internet világáról megjelenő híreket tömören, gyorsan áttekinthető módon, étlapszerűen jutassa el az érdeklődők számára.

2010-től az E.SZER.INT blogként él továb, így biztosítva, hogy a szellemi alkotásokkal kapcsolatos hírek a korábbinál gyorsabb juthassanak el az érdeklődőkhöz, valamint a szélesebb közönsgéhez. A blog rendszerre való átállás másik célja, hogy a hírfolyamot interaktívvá tegyük, ezért annak érdekében, hogy az E.SZER.INT kínálata minél gazdagabb legyen, arra buzdítunk mindenkit, hogy az általa érdekesnek tartott híreket, eseményeket ossza meg a blogon vagy küldje el a blog szerkesztőinek (eszerint<kukac>mszjf.hu).

A blogon megjelenő posztok a szerzők magánvéleményét tükrözik, és nem feltétlenül egyeznek meg a MIE, az MSzJF, vagy a szerzőkhöz kötethető más szervezetek véleményével.

A friss hírekről és kommentekről az RSS csatornára való feliratkozással lehet értesülni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr761890811