Leáll a PANKKK

Az alábbiakban teljes terjedelmében olvasható a PANKKK ma kiadott közleménye.

Korábban hírt adtunk róla, hogy a PANKKK idei első lemezes, tehetségkutató és vidéki klubkoncert pályázatai az aktuális minisztériumi átszervezések következtében az eredetileg tervezett időpontban nem jelenhettek meg. A legfrissebb hírek szerint a pályázatok lebonyolítása mellett számos egyéb szakmai érdekképviseleti funkciót ellátó PANKKK Programiroda jövője is kérdéses, hiszen egyelőre nem áll rendelkezésre a működéséhez szükséges anyagi háttér.

Mindez rövid távon annyit jelent, hogy a Programiroda működése 2010. július 1-től határozatlan ideig szünetel. A folyamatosság megszakadása sosem jön jókor, ebben az esetben is számos hazai és külföldi PANKKK projekt marad el a kényszerű leállás miatt, a pályázatok csúszása pedig sajnos megpecsételheti az őszi-téli klubszezon sorsát is, hiszen havonta kb. 150 vidéki rendezvény támogatása vált most kérdésessé.

A PANKKK Programiroda munkatársai csak remélni tudják, hogy ez az időszak viszonylag rövidre sikerül és legkésőbb idén ősszel újraindulhat a hazai könnyűzenei kultúra fenntartását és fejlesztését célzó átfogó program, hiszen az elmúlt 5 év tapasztalatai alapján egyértelműen szükség van rá.

A PANKKK működtetése során az egyik leglényegesebb szempont az átláthatóság biztosítása, ezért továbbra is ajánljuk figyelmébe minden döntéshozónak, pályáztatónak vagy más érdeklődőnek a PANKKK szakmai portált. Itt a korábbi pályázatok teljes dokumentációi és eredménylistái mellett a Program eddigi működési rendszerének részletes prezentációi, elemzései is megtalálhatóak. A Programiroda legfrissebb szakmai beszámolója a Mi a PANKKK? menüpontból tölthető le.

 
Címkék: pályázat pankkk

A bejegyzés trackback címe:

https://eszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr72118884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.