"Élő" közvetítés az ALAI bécsi tanulmányi napjairól

Pénteken kezdődik az idei év egyik legrangosabb szerzői jogi konferenciája, az ALAI (Association et Litteraire Artistique Internationale) tanulmányi napjai Bécsben. Az előadások idén két téma, a védelmi idő és a fizető köztulajdon köré fognak csoportosulni. Az ALAI szokásaihoz híven idén is a legkiválóbb kutatók és gyakorlati szakemberek mondják majd el gondolataikat, közöttük Michel Walter, Silke von Lewinski, Pierre Sirinelli, Ysolde Gendreau, Shira Perlmutter, Thomas Dreier, Bernd Hugenholtz, Margarida Almeida Rocha, Samuel Ricketson, Jane Ginsburg, Ramón Casas Vallées, Adolf Dietz, Igor Gliha. Az előadók között két magyar szakember, id. Ficsor Mihály és Tomori Pál is megtalálható. A névsor magáért beszél.

Hiába azonban a konferencia közeli helyszíne, nyilván csak kevesen engedhetik meg maguknak, hogy személyesen is részt vegyenek a rendezvényen. Annak érdekében, hogy senki ne maradjon le, Király Tamás, új szerző-társunk, vállalkozott arra, hogy jegyzeteit folyamatosan megossza velünk ezen a felületen. Péntektől tehát élőben követhetjük a konferencia legérdekesebb előadásait.
 

 
Címkék: konferencia szerzői jog alai

A bejegyzés trackback címe:

https://eszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr782277676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.