Songs for Japan

A négy multinacionális kiadó (EMI, Universal, Sony, Warner) segélylemezt jelentetett meg a japán katasztrófa áldozatainak megsegítésére. A majorok összefogásában egy dupla CD jelent meg március végén, összesen 38 felvétellel. Az előadók mindegyike világsztár, a U2-tól Norah Jonesig.

A lemez megjelenése napjától kezdve kapható az iTunes-ban (a zeneáruház Magyarországról sajnos nem érhető el), a bevételről a zeneműkiadók, a lemezkiadók és az előadók lemondtak, azt teljes egészében a Japán Vöröskeresztnek fogják átutalni. Az iTunes úgyszintén a Vöröskereszt számára utalja át az értékesítésből őt egyébként megillető jutalékot.

A lemez természetesen a fájlcserélő hálózatokon is megjelent.
 

 
Címkék: szerzői jog

A bejegyzés trackback címe:

https://eszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr962802242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tothpb 2011.04.05. 22:39:21

És a fájlcserélő hálózatoknál ki mond le a bevételéről? :) Például a torrent kereső üzemeltetője a reklámbevételekről...?

Grad-Gyenge Anikó 2011.04.06. 12:51:23

btw ha vki Magyarországon akarja meghallgatni, annak sem csak a fájlcserélő az egyetlen lehetősége. április második hetétől kapható lemezként is.