Szakmai ankét a Nemzeti Szellemi-tulajdonvédelmi Stratégiáról és az új médiaszabályozásról

A Magyar Szerzői Jogi Fórum és a Magyar Iparjogvédelmi és Szerzői Jogi Egyesület szerzői jogi szakosztálya 2011. november 3-án 14:00 órakor a Nemzeti Szellemi-tulajdonvédelmi Stratégiáról, valamint az új médiaszabályozással kapcsolatos kérdésekről közös szakmai ankétot tart a Művészeti Szakszervezetek Szövetsége Rátkai Márton Klubjában (1068 Budapest, Városligeti fasor 38.).

Az ankéton előadást tart: dr. Tóth Zita titkár (Hamisítás Elleni Nemzeti Testület); dr. Kiss Zoltán mb. igazgató (Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap) és dr. Andrássy György főosztályvezető (Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság). Az ankét moderátora dr. Tomori Pál, az MSzJF elnöke és MIE alelnöke.

Az előadásokat követően kerül sor az MSzJF Apáthy-pályázatának ünnepélyes díjkiosztására.

A rendezvény ingyenes, előzetes regisztrációt nem igényel.

 
Címkék: konferencia szerzői jog médiatörvény apáthy díj jogérvényesítés

A bejegyzés trackback címe:

https://eszerint.blog.hu/api/trackback/id/tr793346809

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.